Anneke Eggermont

Schilderen is mijn passie

Trots, de shortlist voor de Van Reekum Cultuurprijs gehaald

| Geen reacties

Vanmorgen (4 oktober) ontving ik van het CODA Museum Apeldoorn de onderstaande mail:

Beste exposant,

Mede namens de jury van de Van Reekum Cultuurprijs wil ik je graag laten weten dat Kees Blom, René Ellenbroek, Sandrijn van der Horst en Marije Vermeulen genomineerd zijn voor deze prijs.

Uit het zeer diverse en rijke aanbod heeft de jury eerst nog een ‘tussenstap’ gemaakt door een shortlist van acht kunstenaars te maken. Deze shortlist bestond uit Anneke Eggermont, Bas Fontein & Henjo Hekman, Iris Burghout, Kees Blom, Marije Vermeulen, Martha Waijop, René Ellenbroek en Sandrijn van der Horst. 

Helaas is de keuze niet op jouw werk gevallen. De genomineerden zijn inmiddels op de hoogte gebracht van hun nominatie met het verzoek een plan te schrijven waarin zij toelichten hoe ze de € 10.000 zouden willen besteden ten behoeve van de ontwikkeling van hun kunstenaarschap. Zij hebben tot en met zondag 18 november om het plan in te dienen. De jury zal zich na 18 november buigen over de plannen. Tijdens de feestelijke afsluiting en uitreiking op zaterdag 8 december wordt de winnaar bekendgemaakt.

In de hoop je voldoende zo geïnformeerd te hebben namens de jury een hartelijke groet,

Carin Reinders

Ik mag dan wel niet genomineerd zijn, maar een plekje bij de eerste 8 geselecteerden is zeker iets om trots op te zijn. Een bevestiging dat ik onderscheidend werk lever.

Hierboven mijn inzending getiteld ‘Kwetsbaar’

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.